CL-special: Bosse Petersson gästtippar

Tisdag, härliga tisdag! Varför denna känsla? Jo, vi bjuds nämligen på fantastiska matcher från fantastiska Champions League och kvällen till ära har jag utmanat Bosse Petersson i fem av sju matcher.

En av kvällens godbitar hittar vi på Wanda Metropolitano i Madrid där Atletico gästas av Dortmund och Bosse han tror på ett X där. Själv ser jag fram emot Monacos möte med Club Brugge och med tanke på det läge Monaco befinner sig i ser jag värde i hemmalaget till en bit över dubbelt upp, men det är värde det – sen ska de göra jobbet också…

Bosse har en säsong med AIK i Allsvenskan på sitt CV, men de senaste åren har han gjort sig bra som expert till bland annat Champions League i Viasats studio. Nu gästar han bloggen och det är erfarenhet mot ungdomlig optimism som gäller när de här kupongerna presenteras.

Soffcoachen              vs             Bosse Petersson

Som alltid, må bäste man vinna och lycka till med kvällens spel.

****

P.S. igår möttes vi om nyheten om ännu en fantastisk staty av en fotbollslirare av klass. Den här gången var turen kommen till Liverpools Mohamed Salah och resultatet blev väl lite… sådär.