Dagens CL-dubbel

Om måndagskvällen var aningen tråkig så är tisdagskvällen rena raka motsatsen. Ikväll har vi nämligen inte mindre än åtta finfina Champions League-matcher att se fram emot och jag ska ge mig på att utse dubbla CL-lir.

Ett spel är det lite fegare alternativet, det andra lite mer utmanade.
Vi pratar alltså en högoddsare kontra en lågoddsare och för egen del klickas spelen som en dubbel till ett finfint odds.

Kvällens matcher:

Jag ser lite extra mycket fram emot Romas möte med Real Madrid där båda lagen står på nio poäng så här långt. Vi har alltså en gruppfinal att se fram emot och frågan är om vi får någon vinnare på Stadio Olimpico?

Jag tror inte det och drar till med rakt X till finfina @ 3.75.

Det lite säkrare alternativet, så kallat fegisliret hämtas från Rhein-Neckar Arena i Sinsheim där Hoffenheim gästas av ukrainska Shakhtar Donetsk. Det här blir ett möte mellan två lag som båda behöver tre poäng och när lagen möttes i Ukraina slutade det 2-2.

Hur många mål blir det ikväll? Minst tre till @ 1.39 är klickat.

Spelar ni dessa som en dubbel får ni @ 5.22 gånger pengen och det är värt en liten slant tycker jag.

Lycka till med kvällens lir och tack för att ni tog er tid.

// Soffcoachen