Kan Inter bryta trenden?

Vi har en Serie A-match på menyn denna fredagskväll och denna spelas i Turin. Det är dock inte vilken match som helst utan vi har säsongens första Derby d’Italia framför oss.

Två lag som vill vinna, men där bara ett kan lyckas. Precis som vilken match som helst, fast ändå inte. Det här är ett rivalmöte som betyder så mycket mer än tre poäng och för er som har möjlighet att se matchen ikväll så kommer ni förstå vad jag menar.

Juventus har inlett säsongen ruggigt starkt och ligger efter 14 omgångar elva poäng framför Inter. Med det i åtanke är det något mer press på Inter än Juve inför kvällens match, men då ska vi också väga in att Inter inte lyckats besegra Juventus borta i Serie A-spel sedan 3/11 2012.

Det är sex matcher lagen emellan i Turin sedan dess och av dessa har ”den gamla damen” gått segrande ur fyra medan de två resterande slutat oavgjort.

Nu är frågan om Inter kan bryta trenden och plocka in välbehövliga poäng i jakten på scudetton?
Jag är tveksam, men man ska aldrig säga aldrig.

****

Oddsen just nu ser ut så här:

Juve är glasklara förhandsfavoriter och med tanke på den trygghet och kompetens de visat upp så här långt är det förståeligt.

Nu är det ju dock inte vilken match som helst så @ 1.60 på rak hemmaseger i en match som denna fångar inte mitt intresse.

Mitt lir från den här matchen är hämtat från regelbrottsmarknaden, mer om det om ni hänger med mig på Twitter.

****

Tack för att ni tog er tid och lycka till med kvällens lir.

// Soffcoachen