Helgens bästa

Då var det helg igen och här och nu ska vi utse helgens bästa matcher och med vi menar jag naturligtvis jag.

Jag tipsar och hoppas att ni håller med, annars får ni väl helt enkelt finna er i att bara luta er tillbaka och njuta över tillvaron.

Helgens bästa signerat Soffcoachen

Frölunda vs Växjö
Lurig match där Frölunda kommer närmast från en brakförlust mot svaga Örebro med 7-1 samtidigt som Växjö med nöd och näppe besegrade Timrå på hemmais med 2-1… Får vi någon vinnare? I mina ögon luktar det X.
– Spelas lördag 15:15

Luleå Hockey vs Djurgården
Luleå Hockey är en positiv överraskning i SHL så det skriker om det. Den ena finfina insatsen efter de andra och nu väntar ett skadedrabbat Dif på hemmais. Det här tror jag Luleå tar hem. Ettan troligast.
– Spelas lördag 18:00

Chelsea vs Manchester City
Mycket intressant match där Chelsea trots hemmaplan slår ur underläge. Pep Guardiolas City är smått omänskliga och jag blir inte förvånad om de ljusblåa plockar ytterligare en trepoängare.
– Spelas lördag 18:30

Espanyol vs Barcelona
Derbydags i Spanien och frågan är om Espanyol kan hota Barca? Självklart kan de det, men att de lyckas är en helt annan sak. Barca är tämligen klara favoriter – med rätta också.
– Spelas lördag 20:45

Udinese vs Atalanta
Två lag som har som ambition att utmana om Europa-plats, men som inte alls levt upp till förväntningarna så här långt. Händer det grejer när de möts? Ja, kanske. BLGM är mitt lir från Udine.
– Spelas söndag 15:00

AIK vs Modo Hockey
AIK är duktiga hemma där de sällan tappar poäng. Modo brukar spela bra på Hovet, men frågan är om de räcker till här? Tror inte det och ser värde i rak AIK-seger.
– Spelas söndag 15:00

****

Helgen har såklart väldigt mycket mer att bjuda på, men det här är vad som sticker ut i mina ögon och jag hoppas ni håller med om några av matcherna i alla fall.

****

Lycka till med helgens lir och tack för att ni tog er tid.

// Soffcoachen