Är det favoriternas kväll?

Champions League igår, Champions League ikväll. Åtta matcher där vi har vissa matcher som åtminstone på pappret är enklare att förutspå än andra, men sen vet vi sen gammalt att det ska spelas om det också och jag säger som en klok man en gång sa:
– Bollen är rund, allt kan hända.

Jag tror dock att det blir en hyggligt skrällfri kväll.

Real Madrid, Benfica, Manchester City och Juventus är samtliga tämligen stora favoriter i sina respektive matcher och att de lagen har kapacitet nog att förvalta favoritskapet är det troligaste scenariot.

Roligt vore det så klart om exempelvis CSKA Moskva gick och vann i Madrid, men jag tror vi får nöja oss med det bara vore roligt, för så roligt tror jag inte att det blir för Moskva-laget alltså.

Sen har vi några lurigare matcher. En av dem spelas i Tjeckien där Robin Olsens Roma gästar Viktoria Plzen. Roma är knappa förhandsfavoriter, men frågan är om det blir full pott?
Tveksamt, tror jag.

Sen har vi Valencias möte med United där krysset lockar mest och likaså i mötet mellan Ajax och Bayern München i Amsterdam. Krysset där är något av en högoddsare och såna gillar vi.

Min kupong är något av en chansning så något facit är det då visst inte, men det är en rolig kupong som jag med spänning ser fram emot att följa.

Lycka till med kvällens lir och som alltid, tack för att ni tog er tid.

// Soffcoachen