Vad hände på Santiago Bernabéu-stadion?

Gårdagen bjöd oss på åtta Champions League-matcher och en av dessa spelades på Santiago Bernabéu-stadion i Madrid där det som inte kunde hända hände.

Real Madrid tog emot CSKA Moskva och inför gårdagens matcher var jag tämligen säker på att favoriterna skulle leverera och Real Madrid var ett av de favorittippade lagen, men ack så de svek.

CSKA Moskva tog inte bara poäng, de gick och vann matchen och detta med glasklara 3-0.
Den såg jag inte komma och det är nästan så att jag är lite smått chockad fortfarande.

Tyvärr såg jag inte matchen live, utan jag följde den så gott jag kunde med hjälp av de medel som finns idag, men när man nu möts av nyheter i kvällstidningarna som rapporterar kring kaoset i Real Madrid där Isco vägrat ta sig an kaptensbindeln så förstår man allt mer att det är något som inte står rätt till i den här klubben.

Marcelo byttes ut med dryga kvarten kvar och då ville han ge kaptensbindeln till Isco, men det ville inte Isco.

Jag reagerar egentligen över två saker och för det första undrar man hur något sånt här kan hända i ett storlag som Real Madrid. Vet man inte redan på förhand vem som ska ta över bindeln? Det är galet.

Att Isco i sin tur gör en grej av det här på det sättet han gör genom att så offentligt visa att han inte vill får en ju också att undra hur det egentligen står till mellan parterna Isco och Real Madrid. Hur länge till spelar han i den spanska huvudstaden? Är han på väg bort?

Silly-bloggarna lär ta fart och inom kort lär vi ha det ena ryktet efter det andra, men något måste ju hända för så här skevt kan det väl inte bara vara?

****

Ikväll bjuds vi på Europa League. En hel drös med matcher ska genomföras då gruppspelet från den här turneringen lider mot sitt slut och det finns helt klart ett par matcher som är mer intressanta än andra.

Ett av dem hittar vi på Parken i Köpenhamn där FCK tar emot Bordeaux och där har jag ett speltips presenterat och klart hos Bettingstugan.

****

Fler lir kan det bli, men mer om det lite senare i så fall.

****

Här och nu, tack för nu.

// Soffcoachen