Äntligen måndag

Då var det måndag igen. För mig är det äntligen måndag då jag älskar måndagar av någon anledning som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Kan det vara för att en ny vecka full av möjligheter startar? Ja, kanske det.

Ser vi på vad den här måndagen har att bjuda på från sportens värld så har vi Serie A, La Liga, KHL, HockeyAllsvenskan och handbolls-VM på menyn. Det finns naturligtvis mer, men det är de här ligorna som engagerar mig och jag väljer att öppna dagen med Serie A-matchen Genoa vs Milan som drar igång redan klockan 15:00 idag.

Det tuggas om en trött och avslagen match, vilket jag är beredd att hålla med om.

Dubbla degen på att vi går till pausvila med ett X är taget.

****

Lite senare sen, tidig kväll kan man säga, är det nedsläpp i tre KHL-matcher.

Jag väljer match tre där som min match och klickar målspelet över 5 (asian) till @2.03.
Över 5 mål i matchen = grönt spel, stannar vi på fem är det pengarna tillbaka och blir det färre än fem är det rött lir. Jag tror på målkalas så det oddset är vasst kontra linan.

****

Senare ikväll ställs Pantern mot Leksand i vad som är kvällens enda match från HockeyAllsvenskan.


En riktigt lurig match som kan sluta precis hur som helst. Leksand imponerar föga och Pantern de blandar och ger så hur den här matchen slutar är nästintill omöjligt att svara på.

****

Jag nöjer mig med de två spelen här och nu, men vill också ta tillfället i akt att rekommendera er att slå på tv’n 18:00 då Sverige spelar mot Norge i handbolls-VM.

Sverige är obesegrade i VM så här långt och en ny seger mot Norge skulle verkligen smaka mumma.

****

Heja Sverige!

// Soffcoachen