Vilken helg – och vilken vecka!

Vill ta tillfället i akt och inleda med att summera helgen. Till min hjälp tar jag denna tweet som innehåller helgens spel från min sida publicerade både här i bloggen och hos @Bettingstugan / Twitter.

Kort och gott, helgen var skön – hoppas den var det för dig också.

***

Nu ser vi fram emot vad den här veckan har att erbjuda. Kvällens utbud är svalt, men den som väntar på något gott… har Champions League att se fram emot!

Imorgon bjuds vi på de första slutspelsmatcherna då det nalkas åttondelsfinaler från denna ärofyllda turnering och det är inte vilka dussinmatcher som helst precis.

Manchester United vs PSG
Roma vs Porto

Två fina matcher där jag redan nu rekommenderar att kliva in på United av den enkla förklaringen att de är i bra slag (igen) och med vetskapen om att PSG har ett par tunga avbräck tror jag mycket på Ole Gunnars mannar. Något färgad är jag också, värt att tillägga.

***

Onsdagen då, vad väntar då? Mer Champions League såklart.

Ajax vs Real Madrid
Tottenham vs Dortmund

Mer om de matcherna senare i veckan.

***
Tack för nu och på återseende.

// Soffcoachen