Underbara tisdag!

Tisdag, du underbara tisdag! Det är inte ofta vi slänger med såna ord en sketen tisdag, men just denna tisdag är faktiskt ett undantag. Anledningen? Champions League gör efterlängtad comeback och nu nalkas det underhållning av världsklass då vi kliver in i slutspelet av denna prestigefyllda turnering. Lägg därtill att vi har full omgång från SHL som uppladdning på detta så förstår ni vilken underbar tisdagskväll det är som väntar.

Vi börjar med SHL…

Sju matcher till antalet är vad som gäller och det innebär som tidigare nämnt full omgång. Strålande tider, härliga tider! Haltande omgångar är jag inte mycket för som ni säkert känner till vid det här laget. Har ni inte koll på hur omgången ser ut så får ni facit nedan.

Djurgården vs Timrå
Brynäs vs Luleå
Frölunda vs Växjö Lakers
HV 71 vs Skellefteå AIK
Malmö Redhawks vs Färjestad
Mora vs Linköping
Rögle vs Örebro

Jag hittar bara en favorit värd att lita på här och det är Djurgården hemma mot Timrå. Argumentet för det påståendet är att stockholmarna går för serieseger och i kraft av hemmais ska de vara åtminstone en klass bättre än tabelljumbon.

Tror starkt på Djurgården och ett hcp-spel på stockholmarna är något jag kan rekommendera, men också att de fortsätter ösa på mål.

Jag väljer det här liret från Hovet.

***

Över till Champions League och två glödheta matcher.

Roma vs Porto
Manchester United vs PSG

Matchen jag fastnar för hittar vi på Old Trafford. United mår bra igen efter tränarbytet och radar upp segrar på löpande band. PSG kommer till den här matchen med lite huvudbry då Cavani och Neymar saknas, men det gör mig som United-supporter inget… snarare tvärtom!

United vinner, Roma vinner. Det är favoriterna det, men jag tror de levererar i kraft av hemmaplan.

Håller ni med?

***

Häng med på Twitter!

// Soffcoachen