Ny dag, nya möjligheter

Gårdagen slutade inte som planerat. PSG var bättre än United och det gjorde lite ont faktiskt. Jag var galet taggad på Champions League, men det var före avspark det. Första minuterna såg det lite lovande ut med ett högt pressande lag och slarviga utsparkar från självaste Buffon, men det hände inte så mycket mer och United får skylla sig själva. De var helt enkelt inte värdiga att vinna och nu lär det inte bli något mer CL-lir den här säsongen, förutom returen då såklart.

***

Hur som helst, ny dag betyder nya möjligheter och även om besvikelsen över gårdagen är stor så ska jag försöka ladda om batterierna inför kvällens matcher. Även om inget av de involverade lagen ligger mig särskilt nära om hjärtat så är det två finfina fotbollsmatcher där mycket står på spel och jag tror på en underhållningsrik kväll på nytt.

Kvällens matcher:

Ajax vs Real Madrid

Tottenham vs Dortmund

Jag har hittat ett spel per match och börjar i Amsterdam där jag tror att de regerande mästarna är bra nog att vända hem med en seger inför returen på hemmaplan.

I Tottenhams match med Dortmund tror jag mycket på mål och att båda lagen målar åtminstone en gång var är ingen högoddsare precis, men det duger gott för mig.

***

Ser ni samma värde som jag på den här dubbeln till 3.29?
Lycka till vid rygg i så fall!

// Soffcoachen