Specialspel från Anfield

Tisdag igen, det betyder Champions League-mys och matchen det fokuseras på ikväll hittar vi på Anfield.

Liverpool vs Bayern München

Det låter det…

Med lite tur blir det lika intressant som det låter, men det lutar väl mot att Liverpool går och gör det många förväntar sig av dem, det vill säga vinner i kraft av hemmaplan. Bayern har en stark trend i närminnet, men det är ändå inte som det var förr.

Respekten för den tyska jätteklubben har sjunkit sakta men säkert och normalt sett hade de varit knappa favoriter här. Nu slår de ur underläge och detta trots att Liverpool kommer till spel med en nyligen tillfriskande Roberto Firmino på topp och en avstängd Virgil van Dijk. Lägg därtill att det är tveksam status på Dejan Lovren och Xherdan Shaqiri så är det ett något decimerat hemmalag som tar sig an Bayern här ikväll.

Tyskarna har några lirare som de får klara sig utan de också. Thomas Müller är avstängd. Corentin Tolisso är skadad och likaså Arjen Robben. Sen är det frågetecken kring Leon Goretzka och Kingsley Coman så allt är långt ifrån frid och fröjd i detta Bayern.

Oddsen på 1X2-marknaden just nu:

Jag tror på Liverpool och ser värde i rak hemmaseger till dubbla degen, men är för feg för att klicka det. Bayern är ändå Bayern och någonting säger mig att de inte ger sig i första taget, trots bortaplan…

Mitt spel hämtas istället från specialspelsmarknaden och den här kvällen kommer offside-linan i fokus.

Troligt är att Liverpool blir spelförande. Troligt är att Liverpool springer mer offside än Bayern då jag tror att Klopps gubbar äger mer boll.

Därför testar jag det här spelet.

***

Ser ni samma värde? Lycka till om ni hakar!

***

// Soffcoachen