Vidöppet på Wanda Metropolitano!

Champions League bjöd oss på två 0-0 matcher igår. Både Lyon vs Barcelona och Liverpool vs Bayern slutade mållöst. Vem hade trott det inför gårdagskvällen…? Inte nån, tror jag. Hur som helst, ny kväll betyder nya Champions League-matcher och här och nu ska vi fokusera lite extra på vad som komma skall på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid vs Juventus

Oddsen just nu:

Snacka om vidöppet, eller hur?

Spanjorerna är som ni kan se ovan knappa favoriter och detta i kraft av att matchen spelas på deras hemmaplan. Juve har såklart chans att vinna trots bortaplan, men det kommer inte bli lätt och likt oddsen redan förespråkar så kan jag bara stryka under med att det här slutar hur som helst.

Hemmaseger? Bortaseger? Kryss?
Vem vet.

Jag tror i alla fall att Atlético i kraft av hemmaplan bör vara det lag som går till anfall hårdast och att de därför är först till fem hörnor till strax över dubbelt upp är min tv-peng från den här matchen.

Vad tror ni, rätt eller fel? Det kan bli hörnsnålt som hejsan, men jag tror på Atlético vad gäller hörnorna, sen får vi se hur matchen slutar.

Så länge det inte blir 0-0 igen är jag nöjd, och om hörnorna sitter är jag extremt nöjd.

Må bästa lag vinna!

// Soffcoachen