Full fart direkt från avspark

Måndag och Bundesliga, det gillar vi. Kvällens enda match hittar vi på Red Bull Arena där Leipzig tar emot Hoffenheim. Ser vi till tabelläget för respektive lag är det viktiga poäng på spel. Hemmalaget slåss för att behålla sin position bland de fyra främsta medan gästernas fokus ligger på att ta sig ikapp topp 6.

Tabellen

Jag tror på en fartfylld match och sitter redan på över 10 hörnor (asian), ett spel jag delat på Bettingstugan. Nu fyller jag på med ytterligare ett hörnspel från den här tillställningen och den här gången är det hörnlinan innan halvtid som lockar.

Min filosofi inför avspark är att det blir full fart direkt från avspark. Därför tror jag att det hinns med minimum fem hörnor innan halvtid. Sen gör det inget om det blir ett gäng till i andra då över tio är spelat sedan tidigare.

Lycka till vid rygg.

// Soffcoachen