Sexling till premiäromgången av SHL

På lördag drar SHL igång igen och det är verkligen så härligt och snudd på fantastiskt att den svenska hockeysäsongen äntligen drar igång igen. Jag är ett stort, stort hockeyfan så från min sida kommer ni få läsa om mycket hockeytugg det närmsta då en premiär är en premiär och den får man bara inte missa.

Sex matcher finns på menyn under lördagen och min magkänsla i detta nu är att resultaten på 1X2-markanden slutar enligt följande.

Frölunda vs Djurgården

Djurgården står lite väl högt i odds här. Visst, Frölunda borta är inte lätt – men Djurgården är inte dåliga och även om det inte lär rinna iväg åt något av hållen så tror jag att stockholmarnas segerchans är något större än vad oddssättarna väljer att påstå.

Håller ni med?

Mora vs Örebro

Mötet i Mora däremot, där Örebro gästar, det kan gå precis hur som helst. Delad pott? Ja, varför inte. Mora tippas i botten, Örebro snäppet vassare men en premiär är vad en premiär är och det vill säga att ingen vet vad som väntar.

Jag chansar på X till härliga 4.10 gånger degen.

Linköping vs Timrå

Timrå är min skräll för den här omgången och att de står en bit över fyra gånger degen är förståeligt, men LHC är inte vad LHC var. De kan gå en riktigt tung säsong till mötes och att de ska göra jobbet som förväntas av dem mot ett heltaggat TIK som gör SHL-comeback är långt ifrån glasklart.

Spelvärdemässigt är oddset på LHC alldeles för lågt och jag är för skrällar.

Skellefteå vs Rögle

Rögle får en tuff uppgift att bita i här. Även om SAIK har öppnat med lite varierande resultat i CHL-spelet så tror jag att de är bra nog att klara av det här. I kraft av hemmais och allt vad det innebär så får de finna sig i att bära ett tämligen klart favoritskap och förhoppningsvis tar de tillvara på det.

Rak etta, inga konstigheter.

Luleå vs Brynäs

Luleå öppnar med Brynäs på hemmais och frågan är vad vi kan förvänta oss av Brynäs den här säsongen? Känslan är att de likt LHC kan gå en tuff säsong till mötes och rent resultatmässigt tror jag inte att de öppnar vidare starkt.

Dubbelt upp och väl det på Luleå hemma är bra.

Färjestad vs HV71

Färjestad är favoriter hemma mot HV, men här tror jag att det kommer krävas övertid för att en vinnare ska koras, kanske till och med straffar. Lagen är väldigt jämnstarka i mina ögon och att det visar sig så här i en öppningsmatch är inga konstigheter alls. 2-2 efter full tid där FBK vinner på straffar?

X-tecknet klickas till 4.20.

************

Sätter ni ihop det här till en sexling får ni @ 951.06 gånger såsen.
Jag testar, men insatsen är lägre än låg.

************

Mer hockeysnack kommer, var så säkra!

************

Tack för nu och på återseende.

@Soffcoachen