Dagens SHL-matcher

Låt oss börja med att prata igenom gårdagen. Jag trodde på en målrik tillställning i Norrköping mellan Vita Hästen och gästande Modo Hockey. Utfallet? Det blev mål – hela nio stycken faktiskt, men att det Vita Hästen som skulle stå för majoriteten av målen trodde jag kanske inte lika mycket på, men sak samma. Över fem var spelat och det satt ju som ett smäck. 

****

Ikväll väntar mer hockey och den här gången är det SHL’s tur att bjuda på underhållning. 

Jag skulle vilja påstå att det här är en riktigt lurig omgång. Hur den slutar? Sjukt svårt känns det som, men jag vill påstå att Malmö Redhawks bör ha god chans på hemmais mot Brynäs och sedan ser jag lite extra fram emot Smålandsderbyt mellan Växjö Lakers och HV 71 samt ångestmötet mellan Örebro och Färjestad. 

Växjö har som bekant inte fått någon vidare start på säsongen – kan de möjligen ta sig i kragen lagom till det här derbyt?

Färjestad har likt Växjö stått för en medioker start och de gästar Örebro som sitter i samma sits – får vi någon vinnare i ”ångestmötet”? 

****

Ett speltips är redan placerat från min sida och det finner ni antingen genom att hänga med mig på Twitter där jag är duktigt aktiv eller om ni kikar in på min sida hos Bettingstugan. 

****

Tack för att ni tog er tid och lycka till med kvällens spel.

@Soffcoachen