Ny dag, nya möjligheter

Efter gårdagens succé tar vi oss an dagens matcher och ikväll är det fokus på SHL. Fem matcher har vi framför oss och om jag påstod mig ha facit igår så är jag långt ifrån att säga det samma om den här kvällen.

Kvällens matcher:

Det är fem ruggigt svåra matcher och allt över tre rätt ikväll är jag nöjd med, bara så ni vet det.

  • Frölunda vs Färjestad

Frölunda har CHL-match med tjeckiska Plzen i benen, men tack vare en tidig ledning så blev det aldrig spännande i returen. Frölunda avancerade rättvist, men kanske är de något slitna ändå? Färjestad står högt i odds men i mina ögon tilltalar tvåan mest här.

Speltips: Färjestad +0,5 @ 1.73

  • Linköping vs Örebro

Örebro slåss för att hålla sig över kvalstrecket och ska göra detta mot ett LHC som kämpar för en slutspelsplats. Två lag som väldigt gärna tar poäng alltså och med det sagt finner jag värde i att bör kunna bli hyggligt med mål.

Speltips: Över 5 mål @2.08

  • Mora vs Rögle

Rögle är ett av seriens formstarkaste lag och stoltserar med fyra segrar på de fem senaste i SHL. Mora har haft det något tuffare att hålla segrarna vid liv, men på hemmais ska de absolut inte räknas bort. Viktiga poäng på spel här också, öppnar för mål…?

Speltips: Över 4,5 mål (asian) @1.82

  • HV 71 vs Luleå

HV har hittat formen och går in i mötet med serieledande Luleå med sex vinster på sina sju senaste i ligan. Luleå har tre segrar på sina fem senaste och kanske svajar de något nu och då blir det ruggigt tufft mot ett formstarkt HV-blå i Kinnarps där Luleå historiskt sett inte trivs något nämnvärt.

Speltips: HV71 -0,5 @2.10

  • Skellefteå AIK vs Växjö

SAIK har inte allts presterat som förväntat den här säsongen och det samma kan vi väl säga om gästande Växjö. Hemmalaget befinner sig just nu i ingenmansland och har endast noterats för elva trepoängare på 32 matcher. Känslan är att Växjö har vaknat mer och är säkert det starkare laget för dagen.

Speltips: Växjö +0 (asian) @2.08

Vill återigen bara tillägga att igår var känslan god. Idag är den minst sagt kluven så jag blir mäkta imponerad av mig själv om utdelningen är i närheten av lika stark som igår.

Tänk på det och rygga på egen risk.

// Soffcoachen