Måndagsliret!

Ni hörde inte så mycket ifrån mig den gångna veckan och det beror på flera saker, men jag får helt enkelt skylla på dålig planering från min sida och jag ber om ursäkt för det. Senaste liret jag publicerade här var att Barcelona skulle få en ganska trivsam kväll hemma mot Sevilla i returmötet av Copa del Rey och med facit i hand kan man väl säga att det tipset satt som ett smäck.

Ser vi till vad denna måndagskväll har att erbjuda så är det efter en helg full av höjdpunkter ganska träligt utbud. Serie A har två matcher under kvällen, La Liga en och Premier League en. Jag väjer bort fotbollen för ikväll och ser istället till HockeyAllsvenskan där Pantern tar emot Karlskrona på hemmais.

Skåningarna i hemmalaget har en ifrågasatt defensiv efter att ha släppt in elva mål på sina två senaste matcher och vad gäller gästerna så har de trivts hyggligt mot Pantern den här säsongen. De öppnade förvisso med att torska det första mötet lagen emellan, då på hemmais med 3-2, men returen nere i Malmö vann de med 5-3 och att Karlskrona drar det längsta strået på nytt är ingen omöjlighet.

KHK vinnare full tid klickas ihop med KHK vinnare ink. övertid till vettiga pengar i mina ögon.

****
Avslutningsvis vill jag passa på att dela det här klippet med er. Äntligen måndag säger jag, men det gör nog inte den här killen…

// Soffcoachen