Kvällens målare i SHL-slutspelet

SHL-slutspelet rullar vidare och i kvällens matcher är vi framme vid rond #3. Det är två jämna matchserier så här långt då det står 1-1 i matcher mellan såväl Frölunda och Malmö som Djurgården och Skellefteå AIK. Därför ska det bli mycket intressant att se hur det ser ut efter kvällens matcher, om hemmalagen tar för sig i kraft av hemmaplan eller om något av bortalagen står för en ”skräll”?

I mina ögon är det ingen skräll om varken Malmö eller SAIK går och vinner ikväll. De här lagen är så pass bra att de kan ta en match på bortais. Det visade åtminstone Skellefteå senast de besökte Hovet, men efter missräkningen och en hyggligt blek insats hemma senast så är det återigen fördel Djurgården hemma på Hovet. Vad gäller Frölunda så gör de sällan en dålig match i Scandinavium och att de är favoriter hemma i Götet är inte värt att ifrågasätta, men med det sagt är det inte glasklart att de levererar…

Nu till kvällens målare (läs: målskyttar). En per lag, två per match.
Här är lirarna som får förtroendet ikväll.

  • Djurgården vs Skellefteå AIK
    – Målskytt i hemmalaget: Linus Hultström @ 4.60
    – Målskytt i bortalaget: Jonathan Pudas @ 6.00
  • Frölunda vs Malmö Redhawks
    – Målskytt i hemmalaget: Joel Mustonen @ 4.70
    – Målskytt i bortalaget: Henrik Hetta @ 7.50

Valen är som vanligt grundat på magkänsla. Detta är ett lotteri som heter duga, men samtliga lirare ovan är inga ovana målskyttar, även om de inte målar varje gång, men plötsligt händer det.. eller?

Låg insats, rygga på egen risk!

@Soffcoachen på Twitter.