Fredagsmålarna utsedda

SM-slutspelet rullar vidare och i vanlig ordning är det två matcher som gäller. Denna fredagskväll är det Malmö Redhawks och Skellefteå AIK som ska försöka kvittera i sina respektive matchserier, vilket känns minst sagt livsviktigt för de här båda lagen då det efter kvällens matcher är två raka på bortais som väntar den nämnda duon.

Djurgården och Frölunda har båda två skaffat sig ett utgångsläge på 2-1-ledning i dessa matchserier och vinner storstadslagen ikväll så har de ett gyllene tillfälle att spela sig till semifinal då det väntar dubbla hemmamatcher för deras del, om det behövs det vill säga.

Allt hänger på hur kvällens matcher slutar. Vinner bortalagen så är det matchboll redan på söndag, men det vet vi inte än. Min tradition i den här bloggen under detta SM-slutspel har inledningsvis handlat om att utse kvällens målskyttar.

Igår prickade jag in två av fyra vilket är en bra bedrift om ni frågar mig.
Ikväll hoppas jag såklart på succé.

  • Malmö Redhawks vs Frölunda
    – Målskytt i hemmalaget: Marcus Sylvegård @ 5.80
    – Målskytt i bortalaget: Max Friberg @ 4.60
  • Skellefteå AIK vs Djurgården
    – Målskytt i hemmalaget: Bud Holloway @ 4.50
    – Målskytt i bortalaget: Niclas Bergfors @ 6.25

Håller tummarna för att mina lirare presterar, men insatsen hålls i vanlig ordning nere då det är ett islotto som råder då det är målskyttar vi pratar om här.

Lycka till vid rygg och må bästa lag vinna!

@Soffcoachen på Twitter.