Fördel United…

Den här bloggen har presenterat två spel under premiärveckan och båda spelen rättades med vinst.

Skön start.

***
Nu har vi klivit in i en ny vecka och målet är naturligtvis att behålla formen från premiärveckan och med det här spelet tror jag att chanserna är goda.

***
Manchester United gästar Selhurst Park för att ta sig an ett Crystal Palace med stora skadebekymmer.

Wilfried Zaha, Connor Wickham, Scott Dann, Jason Puncheon, Ruben Loftus-Cheek, Bakary Sako, Julian Speroni, Mamadou Sakho & Yohan Cabaye är samtliga satta ur spel på grund av skador.

Lägg till att det är tveksam status på Jeffrey Schlupp, Martin Kelly, James Tomkins & Joel Ward samt att Timothy Fosu-Mensah inte får spela då han är inlånad från just Manchester United så förstår ni att det är tufft läge för Roy Hodgson’s lag.

Även i Mou’s United finns det skador. Ander Herrera, Daley Blind, Marouane Fellaini & Phil Jones finns samtliga på skadelistan, men trots avbräcken är det givetvis fördel United.

Matchbild?

Känslan är att United kommer styra & ställa det mesta direkt från start och att Crystal Palace kommer få ägna en stor del av den här matchen åt försvarsspelet.

Att det är bortaledning i hörnstatistiken efter första halvlek känns troligt då United håller en betydligt högre offensiv kraft än kvällens motstånd och med tanke på alla avbräck så bättrar det inte direkt på Palace redan begränsade möjligheter.

***
Dagens spel:
Manchester United flest hörnor i halvtid (asian hcp -0,5)
Odds: 1.71

***
Tack för att ni tog er tid & lycka till vid rygg.