NY CL-DUBBEL!

Stoke fick ett kort igår, City noll.

Trodde på fler kort överlag, men spelet satt och det tackar vi för.

***

I kväll har vi två mycket intressanta Champions League-matcher att se fram emot och känslan är att egentligen vad som helst kan hända.

Båda hemmalagen är favoriter och detta med rätta.

Ska försöka förklara varför…

Roma har ett 2-1-underläge att vända på och för Manchester United blev det 0-0 senast vilket är ett betydligt bättre utgångsläge än vad italienarna har.

Vad gäller Roma så tror jag helt klart att de har kapacitet nog att vända på steken och speciellt i kraft av hemmaplan.

Ser v till deras insats senast så var de det klart bättre laget i första 45 och ledningen i halvtid var välförtjänt, men ukrainarna stod för en rejäl förbättring under andra halvan och lyckades peta in både en och två bollar då.

Lär bli betydligt tuffare i kväll då Roma har gått fint på slutet i ligan och hemma på Stadio Olimpico är man normalt sett inte enkla att tass med så att det blir italienskt avancemang känns troligt.

Tittar vi på Uniteds förutsättningar så är de betydligt bättre.

Första mötet slutade 0-0 och det tror jag inte att Sevilla är nöjda med.

Spanjorerna var det lag som gick hårdast för tre poäng senast och statistiken vittnar om att United var ”nöjda” med krysset.

25-6 i målchanser, 8-1 i skott på mål & 12-4 i hörnor vittnar om Sevillas övertag, men De Gea var som vanligt vass mellan stolparna.

I kväll tror jag på en ny tuff match, men där United är det lag som skapar mest vad gäller målchanser.

Chansen finns att det smäller en del då det är en kvartsfinalplats som hägrar så jag räknar inte med någon vidare snäll match direkt.

***

Kvällens spel blir:

Roma att avancera till @ 1.90
Över 27,5 regelbrott på Old Trafford @ 1.74

***

Tack för att ni tog er tid.