Åttondelsfinal #5: Brasilien vs Mexiko

Inför VM lade jag ett långtidsspel på att Brasilien spelar VM-final. Det spelet lever i allra högsta grad och nu räknar jag iskallt med att brassarna har vad som krävs för att nå hela vägen.

Mexiko väntar som första testet efter ett väl genomfört gruppspel ändå. Med väl menar jag väl och varken mer eller mindre. Pressen på det här landslaget är enorm och det tycker jag har synts till delvis lite då och då.

I mötet med Serbien började dock likna något och jag lever i tron om att Brasilien är ett av de lag som bara blir bättre och bättre ju längre turneringen lider så från och med nu kan vi nog räkna med att det blir sann brasse-fotboll.

Mexiko då, vad kan vi förvänta oss från dem? Revanschlusten bör bara stor efter överkörningen de åkte på mot Sverige senast, men har de vad som krävs mot ett vad jag tror bra mycket bättre Brasilien?

Nej, jag är högst tveksam till det.

Jag förväntar mig ändå en hyggligt jämn match, men där Brasilien står för den piggaste inledningen och att de kliver till pausvila med ett övertag i hörnstatistiken testas till godkänt odds.

Rygga spelet här.

@Soffcoachen på Twitter.