Åttondelsfinal #6: Belgien vs Japan

I kvällsmatchen hittar vi Belgien och de ställs mot Japan. Här förväntar jag mig inget annat än att Belgien löser uppgiften tämligen stabilt och för Japans del betyder det helt enkelt att VM-äventyret stannar här.

Japan ska vara tämligen nöjda med sin prestation ändå. Att avancera från gruppspelet var målet inför turneringen och med det gjort är allt som väntar därefter en bonus. Nu fick de dock Belgien i åttondelsfinal och det stod mellan dem och England.

Oavsett om det blivit England, eller Belgien som det nu blev, så hade Japan slått ur underläge här och av det jag sett från Japans sida så har de inte vad som krävs för att utmana längre än vad de gjort.

Belgien däremot ser riktigt intressant ut och sköter de sina kort rätt här så räknar jag med att de spelar kvartsfinal med en relativt enkel seger.

AH -1 (insatsen åter vid uddamålsseger) för Belgien och i skrivandets stund finns det spelet till 1.67 för den som vill vara ”säkrare”. men jag tror att Lukaku och co har vad som krävs för en flermålsseger.

Rygga?
Det gör ni här.

Lycka till!

@Soffcoachen på Twitter.