Åttondelsfinal #7: Sverige vs Schweiz

Äntligen var turen kommen till Sverige och mötet med Schweiz. Jag tar tillfället i akt och minns tillbaka till Mexiko-matchen och det är med harmoni i kroppen som jag kommer slå mig ner och följa den här matchen.

Optimist som jag är så både hoppas jag och framförallt tror att den harmonin jag känner inför matchen även infinner sig efter den samma.

Sverige har en bra chans här även om det är Schweiz som är förhandsfavoriter, men jag får en känsla av att Jannes Blågult mår rätt gott i att slå ur underläge. Värre är det nog för schweizarna som ska försöka leva upp till favoritskapet mot ett starkt Sverige.

Alla som såg vad vi uträttade mot Mexiko har förhoppningsvis samma känsla som mig och med en kung som Granqvist där bak som styr och ställer och en stabil burväktare i Robin Olsen är känslan god, mer än god nästan.

Försvaret är vår starka sida och även om Schweiz historiskt sett varit bra där så lär det bli något tuffare här då de får komma till spel i denna åttondelsfinalen utan både Lichtsteiner och Schär.

Spelet?

Rak Sverige seger – såklart!
Vill ni rygga gör ni det här.

HEJA SVERIGE!

@Soffcoachen på Twitter.