Kvartsfinal #2: Brasilien vs Belgien

Brasilien och Belgien möts redan i kvartsfinal och rent spontant är det synd att ett av de här lagen ska tvingas tacka för sig redan nu. Det här är två lag som mycket väl hade kunnat gå hela vägen till final om de inte stött på varandra redan nu, men för en fotbollsälskare är det bara att tacka och ta emot då vi bjuds på högklassig fotbollsunderhållning så en soffcoach som mig sitter lugnt i båten och fullkomligt njuter.

Spelmässigt då, vad tror vi om matchen? Chansen för förlängning är mer än god i mina ögon då jag tror att det bjuds på minst ett mål från respektive lag, men där brassarna till slut löser det hela – antingen i förlängningen eller under en eventuell straffläggning som naturligtvis kan sluta precis hur som helst.

Magkänslan säger dock Brasilien, men om det blir under ordinarie tid låter jag alltså vara osagt då 1-1 under full tid känns mer än tänkbart.

Båda lagen gör mål är inget jätteodds som ni kan se, men jag finner det högst troligt och då valet stod mellan detta och över 2,5 till @1.95 fastnade jag helt enkelt för detta då jag tror att lagen kommer agera mer försiktigt ju längre vi kommer…

Vill ni rygga spelet gör ni det enklast här.

Lycka till!

@Soffcoachen på Twitter.