Kvartsfinal #4: Ryssland vs Kroatien

Den fjärde och sista kvartsfinalen från fotbolls-VM 2018 spelas mellan värdnationen Ryssland och de ställs mot Kroatien. Oddsfördelningen på 1X2-marknaden vittnar om att Kroatien bör vinna det här och det är något jag är beredd att hålla med om.

I mina ögon har Kroatien ett lag för VM-guld, så bra är dem. Ryssland är bra, jag säger inget annat – men jag säger däremot att Kroatien är bättre och med ett odds en bit över dubbelt upp på kroatisk seger här är det ett glasklart spel hos mig.

Ryssland har inte direkt övertygat i det defensiva och om Kroatien sköter sina kort rätt bör de kunna straffa ett svajigt Ryssland som kommer få slita hårt för att mäta sig med ett bättre lag.

Ser vi till vad ryssarna presterade mot Spanien i åttondelsfinalen så vill jag påstå att de ska tacka Pique för hjälpen till avancemang för utan hans hjärnsläpp vet i tusan om matchen hade slutat som den gjorde…

Så klart omöjligt att svara på, men jag tror helt enkelt att det roliga tar slut för värdnationen här då Kroatiens prestation så här långt är så mycket bättre.

2.20 i skrivandets stund är bra och vill ni rygga spelet gör ni det här.

Vad tror ni? Lycka till vid rygg.

@Soffcoachen på Twitter.