Semifinal #1: Frankrike vs Belgien

Vi är redan framme vid semifinalerna av fotbolls-VM och med det sagt börjar turneringen alltså lida mot sitt slut. Tråkigt men sant, så är det så. Vi får bara gilla läget och passa på att njuta av denna högklassiga underhållning så länge det går och detta med start redan ikväll alltså det första finallaget ska koras.

Frankrike vs Belgien
Avspark 20:00

Förväntningarna på de här lagen var inför turneringen tämligen stora. Frankrike nämndes som en tänkbar guldkandidat hos många och med tanke på att de nu är framme vid semifinal kan man väl säga att målen är delvis uppnådda. Skulle laget åka ut här ikväll och spela om brons istället för guld är det såklart en besvikelse, men det är sannerligen inget fiasko som exempelvis Spanien och Tyskland redan noterats för.

Belgien har gjort ett mycket starkt VM enligt många fotbollstyckare, men om man synar truppen så är det långt ifrån någon skräll att de befinner sig där de gör då kapaciteten i den här truppen fullkomligt skriker klass – världsklass.

Det råder som ni hör inga tvivel om att det är två lag som gör sig förtjänta av att vara i den här semifinalen då det är två bra lag och jag förväntar mig att vi bjuds på en sevärd match mellan två lag med mycket kunnande.

Jag tror på mål och att det blir minst tre till antalet känns som ett vettigt spel till det här oddset.

Vill ni rygga mitt spel? Då klickar ni här.

Lycka till med era spel och tack för att ni tog er tid.

@Soffcoachen på Twitter.