Spela spela spela

Spelar man inte det här, då är man ärligt talat ganska korkad. Eller så spelar man inte överhuvudtaget. Då ska man inte börja heller. Om man inte har lust det vill säga. Det är kul med spel, så varför inte. Särskilt när man vinner pengar. Och det gör man när man lyssnar på mig. Jag spelar ju inte själv om pengar, av den enkla anledningen att jag vill kunna ge alla en så sund bild som möjligt av matcherna. Om man spelar blir man färgad, det är ofrånkomligt. Men man kan bli lite irriterad ibland när man kommer fram till att om jag spelat med de summor jag spelade för på den tiden jag spelade, för sisådär 15 år sen, då hade det trillat in några extra miljoner på kontot varje år ifall jag följt mina egna speltips. Det kan vara klokt att göra det med andra ord. Kolla mina speltips helt gratis på betting.se eller dra ett mail till spel@vamosrafa.se för chansen att få precis alla mina speltips först av alla.

Men det var ju inte det som det här skulle handla om. Nej, nu ska det handla om ett specifikt odds, som jag tycker det kan vara väldigt klokt att investera i.

Spring och ta Bethards pengar nu, mina vänner! Gör det bara.

Vad jag syftar på?

Jag tänkte att ni helst skulle se det själva först.

Men givetvis, det är Djokovic till 10 gånger pengarna som man ska spela på. Det där är en sån möjlighet att…ja, man ska ta den, helt enkelt.

Han har ett år på sig. Ett helt år. Och med tanke på hur han såg ut i Wimbledon, jag skulle säga att det bara är en ny stor skada som kan hindra honom från att vara i riktigt bra slag när det är dags för Franska Öppna nästa år. Och en Djokovic i bra slag, han är den enda som varit märkbart bättre än Nadal på grus, utan att Nadal behövt vara i dålig form.

Ovanpå detta är Nadal på många sätt ett mer osäkert kort än Djokovic. Djokovic har haft en stor skada under hela sin karriär, nu den senaste i armbågen. Nadal har haft en hel del långa frånvaroperioder och vem vet, det kommer antagligen inte komma färre såna med åren.

Hur man än vänder och vrider på det så är det där ett direkt felodds. Jag håller det inte för helt osannolikt att Djokovic till och med kommer vara favorit när det väl är dags nästa sommar, och då kan det här vara en av de bästa investeringar man gjort.

Jag minns hur jag skrev samma sak precis efter Australian Open förra året då Federer stod i 7 gånger pengarna på att vinna Wimbledon. Det var ett helt, helt vansinnigt odds. Han var då klar favorit till att vinna Wimbledon det året, och han gjorde det ju också. Djokovic är inte favorit i nuläget till att vinna Franska Öppna, men vi kan väl säga som såhär, han kommer inte stå i några 10 gånger pengarna precis inför turneringen. Det är extremt och åter extremt osannolikt.