Washington på bästa kvällstid

Regn är ju härligt ändå. Man börjar sakna det lite här hemma men viktigast av allt, det har regnat mycket i Washington den här veckan. Därför behöver de köra på ordentligt idag onsdag, och därmed blir det plötsligt lite trevliga tider för oss. De drar igång klockan 18 idag istället för 21:30 någonting som de gjort tidigare i veckan, och här har vi matcherna vi kan kolla på under kvällen.

Hurkacz är nog en lite ny bekantskap för er. Har egentligen inte gjort mycket väsen av sig på challengertouren förrän nu i somras då han krossade allt i en challenger hemma i Polen. Fin servare som också är okej i spelet. Fortfarande rätt ung också. Kan nog bli rätt bra. Relativt betrodd också mot Tiafoe som är rätt formsvag. Kan väl vara en okej match att kika på tycker jag.

Chardy-Copil, mycket servande, minimalt med dueller. Gillar man sånt så, absolut. Kan nog bli rätt jämnt och spännande också.

Kyrgios 1,40. Folk är helt säkra på att han är skadad med andra ord. Men märkligt ändå, är han skadad ger han ju alltid upp. Så jag tror det kan vara en jäkla vinstlott att spela på honom till det där oddset. Eller att han vinner i raka set. Skadad, då kliver han av och man får pengarna tillbaka. Inte skadad, då är Duckworth liksom inte ens halvnära.

Kudla hade en magisk grässäsong. På hardcourt kanske inte riktigt samma spelare men hemmaplan och visst borde han kunna hänga med Khachanov. Fastnat lite u utvecklingen på sistone va, Khachanov. Känns inte som det hänt sådär jättemycket.

Smyczek-Zverev, det är ju inte två spelare med den där mest fantastiska utstrålningen kanske, men väldigt olika spelstilar och det borde kunna bli kul spel där. Och jämnt, tror Smyczek har en god skrällchans där. Zverev kan få möta brorsan i tredje rundan om båda vinner idag.

Ungtuppsmöte mellan Tsitsipas och Donaldson. Tsitsipas i min bok helt vansinnigt mycket bättre men jag vet att jag har en tendens att underskatta Donaldson. Tsitsipas har inte presterat jättemycket på högsta nivå när det gäller andra underlag än grus så lite att bevisa har han ändå.

Kommer Murray hänga med Edmund överhuvudtaget? Jag är faktiskt klart tveksam. Edmund är en topp-20-spelare nu. Murray var knappt bättre än McDonald som är en topp-100-spelare med darr på ribban häromdagen. Om man gillar Murray kanske man ska låta bli den. Kan bli otrevligt.

Tror inte att Pouille är så jätterädd för sin lilla knatte till landsman i form av Millot va? Undrar om han ens vet vem Millot är…

Shapovalov ska väl börja vinna nu när det är hardcourt igen. Toronto nästa vecka. Där blir han farlig, men har också väldigt många poäng att försvara.

Och Goffin gör comeback. Han brukar ha det lite tufft i sina första matcher tillbaka så skrällchans där kanske.

Vad jag kan se så sänds alla de där matcherna på tennistv. Mycket nöje.