Inför dagens spel

Vad händer idag i Toronto då? Det har jag ingen aning om, men här har vi i alla fall matcherna.

Ska bli lite kul att se Krajinovic. Hur statusen är där. Om han är totalt trasig eller om han är på väg tillbaka. Det vore på något sätt kul om han fick chansen här i slutet av året att samla lite poäng innan Parispinnarna försvinner. Khachanov känns ganska sval just nu va? Jag tycker det.

Querrey-Mannarino har mötts några gånger senaste åren och känns som det ofta varit jämnt, åtminstone de matcher jag sett. Mannarino bättre rankad, men Querrey bättre spelare. Querrey klar favorit på oddsen, lite tveksam är jag ändå. Blir problem för Querrey i bollandet där. Mannarino säkrare och spelar så pass flackt att det blir obehagligt för Querrey. Tror det är skrällchans där, om det ens är en skräll men enligt oddsen så.

Wawrinka-Kyrgios, de har slutit fred va? Jag tror det. Så det blir väl inga såna där sjuka grejer på banan längre. Båda två mer eller mindre nere i skiten just nu. Kyrgios nere i skiten mentalt, Wawrinka nere i skiten spelmässigt. De får väl brottas i sörjan så får vi se vem som kommer ut. Om Kyrgios kämpar tror jag han vinner rätt enkelt.

Är Tsitsipas verkligen så extremt bra på hardcourt? Resultaten förra veckan svarar ja på den frågan men jag är tveksam. Jag tycker det känns som att han har svårt att hänga med. Dzumhur är en hejare på att växla tempo. Tror det kan bli bökigt för Tsitsipas och jag tror det kan bli en riktigt kul match.

Djokovic såg fantastisk ut i dubbeln igår. Man ska vara försiktig med att jämföra dubbel och singel men det var ändå det som behövdes för min del. Jag tycker att han nu är favorit den här veckan. Chung har långt kvar till formen och räcker nog inte till.

Johnson-Fognini känns ju kul. Fognini borde bli lite trött på livet snart. Jag tror Johnson vinner.

Dimitrov-Verdasco, kul match där framåt kvällskvisten och nattmatcherna också helt okej.

Blir en trevlig tennisdag det här också. Inget snack om den saken.