Inför onsdag

Nu är det dags för dem. De stora kanonerna. Onsdagstennis. Godis.

Haase krossade Nishikori. Del Potro? Ja, varför inte. Tänker jag spontant. Borde inte passa Haase så vansinnigt dåligt det där. Lite av en sömngångarmatch där det händer absolut ingenting, och så lurar han med sig det till slut. Men nja, 5-0 i inbördes för Del Potro och det behöver väl knappast påpekas att Del Potro är en så mycket bättre spelare att det är löjligt åt det.

Polansky. Snälla nån. Är det rimligt att han ska få stå på samma bana som Djokovic? Jag tycker inte det. Verkligen inte. Ovärdigt. Hoppas det går fort.

Herbert är en av de bästa returnerarna, och har en serve som ska kunna hålla Isner borta. Borde passa honom jättebra, men han har bara tagit ett set på tre möten. Han är ingen jättedödare direkt, Herbert. Ofta liten när han möter någon som är bättre och nu börjar tiden då Isner normalt är som absolut bäst.

Tsitsipas nu favorit mot Thiem alltså. Jag är tveksam. Lite tempotorsk båda två. Borde bli rätt sävligt spel, och där ska väl Thiem vara bättre. Tycker han ska vara favorit. Intressant match. Den ska vi se.

Schwartzman-Querrey och Shapovalov-Fognini. Det duger. Utan tvekan. Långa, jämna, härliga matcher. Jag tror Querrey och Shapovalov, vad tror du?

Tror att Fucsovics kör över Wawrinka. Han var liksom så, så, så dålig igår, Wawrinka. Fucsovics är en väldigt trygg bollare. Wawrinka lär slå bort sig.

Paire, nja, det håller ju inte. Tveksamt om han ens kommer försöka.

Medvedev, högt odds där. Pouille var riktigt dålig igår och Auger-Aliassime, han kan mycket väl bli bäst en dag, men än så länge är han inte en stark spelare på den här nivån, särskilt inte på hardcourt.

Otroligt fin uppsättning matcher. Det är en trevlig tennisperiod vi är inne i nu, mina vänner. Mycket nöje.