Stoppa pressarna!

De är SÅ dåliga svenska tennisförbundet. Så dåliga, så dåliga, så dåliga, så värdelösa, så usla, ja, dåliga. Dåliga.

  • Varför i hela världens namn ägnar sig ett idrottsförbund åt att försöka sälja resor? Visserligen i form av ett samarbete med en resebyrå här, men ändå, det är precis vad de gör, de försöker ragga folk till en superdyr paketresa.
  • Varför ljuger de? Eller åtminstone försöker vilseleda folk. De använder Federers och Wawrinkas namn här, och det måste angränsa till att vara olagligt. Matchen spelas i en gymnastiksal i Biel, en stad som är lika stor som Enköping ungefär. Det kommer gå att pressa in ett par tusen åskådare i hallen, men det kommer mer troligt vara några hundra. För Federer kommer inte vara där. Och inte Wawrinka. Eller vad tycker ni, låter valet av spelort som att man planerar för att ha en av tidernas största idrottsmän på plats? Jag tror faktiskt det skulle vara säkerhetsmässigt omöjligt att ha Federer i den hallen. Ungefär så otänkbart är det att han ska spela. Man kanske inte helt ska bortse från det faktum att både Federer och Wawrinka sagt att de inte deltar i Davis Cup längre heller. Det där är bluff, svenska tennisförbundet. Ni är idioter.

Jag önskar verkligen att jag någon gång fick skriva något positivt om dem. Jag vill ju att det ska gå bra för svensk tennis, och jag önskar att allt sånt här runt svensk tennis kunde skötas på ett proffsigt, bra sätt. Men vi måste vara ärliga mot varandra och det är bara att säga det. De försöker lura folk, de mest tennisintresserade, på pengar, varken mer eller mindre. Och att de ens känner sig tvingade att försöka tjäna pengar på det här sättet, det är bara sorgligt.

Vi här på vamosrafa.se hjälper gärna till med reklamen förresten.

Men vi gör det på ett ärligt sätt.

Vem är sugen på att åka till en liten by i Schweiz för att se Laaksonen, Huesler, Bodmer och Margaroli (om de lyckas få ihop fullt lag) ta sig an bröderna Ymer i en sporthall som är lite mindre än den du har på din lokala ort? Allt till en härlig kostnad av 5000 spänn, och glöm inte bort att du då måste hitta och betala ett flyg till spelplatsen på egen hand. Du har även möjlighet att (om du bekostar den själv) äta en middag med de andra som (inte) kommer köpa det här paketet. Det kommer då BJUDAS (gratis) på ett tennisquiz i samband med middagen. Underbart.

Först till kvarn. Det finns bara precis hur många platser som helst kvar, så skynda er.