Videomorgon

Åttondelarna. här har ni dem i ett rätt hanterbart format.

Den stora grejen är förstås Tsitsipas. Han är rätt svår att förstå sig på faktiskt. Det är svårt att hitta exakt vad som gör honom så bra men en sak är att han knappt slår några transportslag. Han försöker med precis varje slag ge sig själv bättre möjlighet att vinna poängen. Det är rätt ovanligt det. Och visst börjar han kännas som lite av ett mentalt monster? Det är inte många poäng han slarvar bort på en match. Forehanden, ja inte fan är den snygg, men den är hård, och han missar ju inte. Djokovic var precis som tidigare under veckan inte särskilt bra, men jag tycker egentligen han var lite bättre än han var i sina första matcher. Det var bara det att han nu stötte på en motståndare som var riktigt bra. När blir Tsitsipas topp-10? I början av nästa år säger den prognosen.

Börjar han inte bli obehagligt snygg, Tsitsipas? Lopez håller precis på att ramla ut från atp-touren, han förlorade i kvalet här exempelvis. Passande då att han direkt får en arvtagare i Tsitsipas.

Tiafoe borde slagit Dimitrov. Sett över hela matchen var han bättre, och särskilt i slutet. Svårt att säga om han bara är flummig eller om han blir nervös, Tiafoe, men att se så avslappnad ut som han gör när matcherna ska avgöras, jag tror inte riktigt på det. Dimitrov, nja. För passiv, har vi hört det förut?

Wawrinka sprattlade till när han fick möta Nadal. Inget konstigt egentligen. Nadal är ganska tacksam att möta trots allt. Inte så att man slår honom, men han är ganska lätt att spela bra mot. Borde kunna ge Wawrinka lite råg i ryggen framöver det där.

Haase slår Shapovalov alltså. I min värld mycket märkligt.

Schwartzman hade en hemsk dag. Bedrövligt servande och misstagen fullkomligt haglade. Cilic behövde bara stå och tacka och ta emot, en gren han är en av de absolut bästa på.

Trodde Isner, han känns som en bättre tiebreakspelare än Khachanov, men inte igår. Khachanov äntligen lite på gång igen. Eller ja, inte så lite, det här är ett av hans bästa resultat någonsin om inte det bästa.

Zverev för bra för Medvedev. Ganska trött match.

Och Anderson, han skulle kunna väcka honom vilken tid som helst på dygnet och kasta in honom för att vinna en sån där match. Bombsäker är vad han är.

Där har vi kvartsfinalisterna. Vilka som möter varandra, det pratar vi om senare idag. Titta tillbaka för det.