US Open-seedningen

Lottning på fredag och start måndag. Men redan idag onsdag, seedningen ute. Det börjar dra ihop sig till US Open nu.

Här går man ju på ranking, så det är inte mycket omvälvande direkt. Det är världens 32 just nu högst rankade det där. Som det ser ut just nu kommer alltså ingen spelare saknas. Det är inte helt vanligt det. Berdych kommer inte delta, men han är snart knappt topp-100 på rankingen. I övrigt förefaller folk vara sällsynt skadefria just nu.

Djokovic blir så klart den viktigaste biten. På vems kvart han hamnar. Man kan ju bara hoppas att han hamnar på Zverevs. Hade kunnat bli rätt okej semifinaler då, eller vad säger ni?

Bra att inte Thiem, som spelstyrkemässigt knappt borde vara seedad överhuvudtaget på det här underlaget, åtminstone inte blir kvartsseedad. Nu kan han i lugn och ro åka ut tidigt utan att det förstör lottningen.

Svara spelare som Pouille och Sock missade precis en åttondelsseedning. Mycket bra det också.

Kyrgios seedad i den sista gruppen den här gången tillsammans med Raonoc och Nishikori. Det finns några spelare att vara lite orolig för att få på sin del.

Det här kommer bli en magisk turnering, mina vänner. Otroligt hög kvalité är att vänta. Bara några dagar kvar nu. Riktigt härligt.