Relativt verklighetsfrånvänd

Rätt intressant sånt här, hur knasigt en tennisspelare kan minnas en match. Och hur analytiskt svaga många av dem är.

Jag satt och kollade på hela den där matchen. Konstig match. 1-6 4-5 0-40, och det kändes som att Martinez var ganska klart bättre, han som låg under alltså. Kanske säger något om min analytiska förmåga, vad vet jag, eller så kanske det är så att det finns en anledning till att det är femsetsmatcher i våra största turneringar. Det finns en möjlighet att bara rymma iväg med en tresetare, som Harrison höll på att göra.

Undrar vilka fans han refererar till, Martinez. Han var rätt dryg mot både Harrison och publiken matchen igenom. Sen hade han 4-5 pers i sitt sällskap som satt och hejade på honom. Det måste varit fansen då.

Det var inte på matchbollen han fotfelade. Det var vid 0-30 i samma gem.

Han tycker alltså att det är större att vinna två kvalmatcher till en Grand Slam-turnering, det kommer inte bli någon plats i huvudturneringen då han får stryk idag, än den challenger han vann i somras. Kan väl kanske diskuteras, men någonstans så, att vinna något på någorlunda hög nivå framför något som inte kommer ge något resultat alls, han kommer falla på mållinjen, märkligt att kalla det för sin bästa turnering någonsin efter två matcher.

Kvalfinaler idag hur som helst. Iväg och spela med er.