Inför måndag

Då var det dags! Rättare sagt, om sju timmar är det dags. Här har vi dagens matcher.

Wawrinka-Dimitrov är ju den första matchen som sticker ut. Man kommer sitta och kolla på 3-4 matcher klockan 17 men det är den där matchen som är den första godbiten. Rätt hyfsade bollare det där så det kan ju liksom inte bli annat än bra spel. Jag håller med oddsen. Jag tror att Wawrinka är lite bättre men det känns ju lite som en femsetare det där ändå, gör det inte? Blir kul.

Murray, ja har han problem med Duckworth, då är det illa kan jag säga.

Zverev-Fritz kan bli kul. Mycket offensiva spelare så det kommer smälla rejält. Och en jämn match ska det vara också. Den kan man snegla lite på.

Lopez och Verdasco, bästisar med extremt olika spelstilar. Borde kunna bli trevligt.

Kudla-Berrettini sticker ut lite tycker jag. Rätt bra nivå på matchen, jämnt, och goda bollare. Kudla ett av dagens bästa spel där tror jag för övrigt. Berrettini kan få lite problem med tempot.

Chardy-Rublev också förresten. Två av de bättre oseedade spelarna som får mötas direkt. Otroligt offensiva båda två. Den som slår först vinner, typ.

Hur är Thiem nu då? Han möter en av fältets sämsta spelare, så det ska inte kunna gå fel. Men intressant att se hur han ser ut.

Nattmatcherna, Nadal och Del Potro. Motståndet känns rätt obefintligt. Ferrer håller ingen nivå längre och Young hade lite skadeproblem i kvalet. Ska bli enkelt och raka set.

Bra väder att vänta. Första regnet kommer på torsdag. Nu kör vi!