Inför Djokovic-Millman

Det inbördes mötet är bara några veckor gammalt. Queens, turneringen inför Wimbledon. Djokovic släppte tre gem. Då gräs, nu hardcourt, och den där matchen säger väl inte direkt allt men ja, helt ärligt, hur fan ska Millman kunna vinna den här matchen?

Han slog Federer på att Federer, som man fick veta i efterhand, tyckte det var supervarmt och inte kände att han kunde spela sin vanliga tennis. Han är väl inte sådär vansinnigt fysiskt tränad när det gäller uthållighet, Federer, och då är det sånt som kan ske. En Federer som inte kan spela som han vill, det är ju något som kan gå att besegra. En Djokovic, det är något lite annat.

Jag tror inte det här blir någon match. Det måste hända något alldeles utöver det vanliga för att Millman ska ha en chans. Och jag tror inte att Djokovic är så sugen på att strula då han inte vill stå på banan mer än nödvändigt.

Det ska gå ganska fort, det ska bli ospännande, och nja, jag tror knappt ens vi måste vara vakna inatt. Omkring klockan tre svensk tid startar den i alla fall, om man vill ge sig på ett försök och hoppas att jag har fel.