Normal tjej

Ibland blir man ju bara glad att man inte behöver hålla på med damtennis. Det är så man tror att det här är något slags skämt, något slags pjäs av något slag. Men det är det inte. Det är den bästa damtennisspelaren någonsin, som vunnit ett helt knippe fler stora titlar än vad Federer gjort. Det är hon som säger åt domaren att vara tyst, säger åt domaren att be henne om ursäkt för att han dömer matchen, det är hon som kallar honom för tjuv, och avslutningsvis hon som avslutar med att påpeka att allt detta händer för att hon är kvinna. Som sagt, det här är på riktigt, och jag är så innerligt glad att jag inte behöver vara en del av den här soppan.

Tror man har gjort sådär med klippet för att det inte ska plockas bort från youtube. US Open, som har alla rättigheter på youtube, kommer givetvis inte lägga ut det här själva så det finns ingen bättre version men det är ju ljudet man vill höra.

Tänk er. Bara tänk er. Nadal, Djokovic, Del Potro, inte ens Federer skulle uppföra sig såhär i motgång. Det är liksom så uselt att man skäms å hela damtennissportens vägnar. Det är en sak att få utbrott, att bli arg, att slänga ur sig något ord här och där. Det måste man få göra i idrott så länge man är beredd att svälja eventuella bestraffningar. Men det här. Att uppföra sig uselt, och sen försöka förklara bort det med att man har en dotter, är kvinna, och allt vad det var, ett sorgligt uppträdande av en av allt jag hört och till viss del sett usel människa som måste vara i princip omöjlig att gilla.

Ska vi avsluta med några påpekanden också kanske, så ingen får chansen att hoppa på mig här.

  • Personligen jobbar jag inte med damtennis, för att jag valt att inte göra det då jag inte tycker sporten är rolig. Jag anser att det måste vara mitt personliga val.
  • Jag har inget personligt agg mot damtennis. Jag tycker det är tråkigt när damtennisen gör att den tennis jag jobbar med påverkas, att spelprogrammen påverkas negativt och så vidare. Att folk gillar och vill följa damtennis tycker jag däremot är jättebra, ni som gör det. Att följa idrott är oavsett vad det är det bästa man kan ägna sig åt. De jag tycker synd om är de som inte förstår sig på idrott.
  • Jag har inget emot kvinnor. Jag har något emot Serena Williams. Jag tycker hon verkar vara totalt dum i huvudet. Vilket jag tycker om tennisspelare också. Googla er bakåt och se vad jag skrivit om Kyrgios så kommer ni fram till att det är bra mycket värre.

Som sagt, ser ni framför er att Djokovic eller Del Potro uppför sig såhär ikväll? Kanske inte nej. Stackars, stackars damtennisen att ha en sån här människa som tidernas bästa.

Och om man ska vara sådär riktigt ärlig borde hon varit avstängd på livstid redan. Att mordhota en funktionär på en tennisbana, då ska man liksom inte ha någon ny chans riktigt. Avskyvärt.