Det blir bara värre

Han är så sval i tennisvärlden numera, Elias Ymer, att han inte ens får spela på någon av de två tv-banorna i challengerturneringarna. Den här matchen spelades alltså helt i skymundan, men det var väl kanske lika bra det.

Det är ingen bra spelare den här Hernandez kan jag säga. Han harvar. Han har alltid harvat. När han varit som bäst har han vunnit enstaka matcher på challengernivå. När han hållit sin normala nivå har han varit cementerad på futuretouren. Bäst på grus dessutom.

Det såg riktigt illa ut när Ymer mötte Krueger förra veckan. Man såg att de idéer som Gonzalez fört in i hans spel är helt fel sådana. Jag tror att Ymer skulle behöva dra väldigt hårt i handbromsen här och försöka hitta något annat.

Man kan se sånt här som att det tar lite tid när man fått en ny tränare som vill göra saker annorlunda. Men det brukar också bli en positiv reaktion precis i början, så det brukar ta ut varandra lite det där. Så den här starten, den är ju liksom inte bra. Nu vet jag inte hur det här såg ut, men jag såg hur förlusten såg ut förra veckan och de här siffrorna är verkligen katastrofala sett till motståndet.

Kanske lika bra att han inte är med i Davis Cup-matchen i helgen. Det här håller liksom inte på någon nivå.