Lottat och klart i Davis Cup

Då var det klart för morgondagens spel i Davis Cup. Semifinaler i den absolut sista upplagan av turneringen.

Inget Gasquet första dagen för Frankrike. Lite överraskande och kanske lite dumt. Carreno Busta är favorit i första matchen och då blir det rätt mycket press på Pouille i andra matchen. Känns som att Spaniens skrällchans ökar lite. Dubbeln lär bli precis som de ställt upp den. Det där är de båda ländernas bästa dubbelpar av spelarna som är med i lagen.

Ingen Sock med i USA och därmed blir de försvagade på dubbeln. De väljer också att ställa över Querrey första dagen. Nja, det känns inte helt troligt att kroaterna ska sumpa den här chansen va?

Borde vara 1-1 efter första dagen. Eriksson är favorit mot Huesler och Mridha ska givetvis vara totalt chanslös mot Laaksonen. Dubbeln tycker jag sen vi ska kunna ta. Bellier är rätt bra på futuretouren i dubbel och Margaroli är duglig på challengertouren men nej, svenskarna är klart bättre. Vi ska därmed kunna ha 2-1 inför sista dagen men där blir det ärligt talat tufft. Eriksson ska inte ha mycket till chans mot Laaksonen även om Laaksonen är totalt formlös och sen i en eventuell avgörande match, nog för att schweizarnas tvåa är riktigt dålig, men vi har ju ingen tvåa överhuvudtaget. Känns tyvärr högst troligt med 3-2 Schweiz i lagmatchen.