Ska vi sy ihop säcken ändå?

Visst vore det väl kul om vi avslutade vårt deltagande i Davis Cup, en turnering vi genom åren varit så otroligt starka i, med att vinna, och åtminstone på papperet ta oss upp i elitdivisionen igen?

Så sjukt synd egentligen. Synd att turneringen nu läggs ner. För tänk så peppad man varit på det här om matchen handlat om huruvida vi skulle få delta i elitdivisionen med de stora bjässarna nästa säsong. Jäklar så kul det varit. Nu spelar matchen ingen roll, men klart det vore lite kul om vi vinner i alla fall.

Vinst i dubbeln igår. Schweizarna var faktiskt lite sämre än jag trodde. Margaroli vinner strömatcher på challengertouren, men då är det oftast grus i och för sig. Han var totalt usel igår och Bellier, ja bra var han inte. Svenskarna däremot, bra match, och vi leder med 2-1 inför sista dagen.

Frågan är dock hur vi ska lösa det här. Det var lite enligt planerna det här, att vi skulle leda med 2-1 inför sista dagen, men tyvärr är vi enligt samma planer i princip chanslösa. Eller nej, chanslösa, det ska jag absolut inte säga. Laaksonen är inte bra alls just nu, och var inte bra i fredags. Eriksson kan ha en minichans där. Och sen hade ju Huesler eventuellt lite skadeproblem i fredags. Är han inte helt hundra, eller om de slänger in en annan spelare, då har nog Mridha, som det väl blir, chans i den avgörande matchen.

Lite hopp, och lite intresse, tycker jag absolut vi ska ha kring den här matchen idag. Start klockan 13. Och vi följer så klart upp det senare idag här på sidan.