Overkligt uselt

Jag hade här tänkt mig en text om Melzers inte sista match som spelades igår kväll i Wien. Helt otroligt. I sin sista turnering någonsin vinner han över den bästa spelaren han slagit på sju år. 2011 vann han över Federer i Monte Carlo. Det är senaste gången han slagit en bättre spelare än Raonic. Helt otroligt.

Nu finns det inget klipp uppe från den matchen på youtube ännu. Märkligt nog. Slöa, de där källarmänniskorna som sitter och håller på med sånt där på dagarna. På tal om slöhet, såg ni att det kom upp på livescoren igår kväll att Melzer gav upp matchen vid ledning 7-6 2-1? Lite synd nästan att det inte var sant. Hade ju varit ett overkligt värdigt sätt att sluta. Att bara visa en gång till att äh, jag kan ju vinna om jag vill, men nu skiter jag i det.

Inget klipp ännu alltså, men det här har någon bemödat sig att lägga ut. Ni som precis som mig gillar det här med tv spel, det här är ju rätt underhållande. Är det ens möjligt att år 2018 göra ett såhär uselt tv spel? Det finns liksom ingenting med det som är likt varken tennis eller de spelare som det ska vara. Eller vad säger ni, spelar Raonic sådär? Kanske inte riktigt nej. Han är faktiskt väldigt mycket mer lik Del Potro än han är Raonic.