Dekis-Rogge?

Och vi är tillbaka. Det var alltså lite underhållsarbete som utfördes här i veckan på sidan. Skulle vara klart i torsdags, men blev klart igår. Så är det. Man ska alltid lägga på lite tid när det gäller kodknackare.

Det har väl inte hänt så mycket med sidan som ni bryr er om tror jag. Den har ändrat utseende lite grann. Till det bättre eller sämre, smaken är som baken. Däremot sägs det att det är stora grejer på gång i början på veckan. Det ska komma någon slags kommentarsfunktion måndag eller tisdag. Med andra ord, vi hoppas att den kommer upp på fredag, någonting. Men det vore ju kul. Jag vet att många av er saknat det väldigt mycket. Om jag saknat det, jag vet inte riktigt. Det är ju rätt bekvämt ändå att kunna skriva vad som helst utan att någon kan påpeka om man nu någon gång, mot förmodan, skulle råka skriva något som inte helt stämmer överens med verkligheten.

Kommentarsfunktion på gång alltså så jag får passa på att de här sista dagarna utan hacka lite på Federer, så ni kan sitta där och koka, utan att kunna få det ur er.

Nja, det här är väl inga elakheter riktigt. Men tresetaren mot Krajinovic tidigare i veckan, och nu det här. Jag tycker egentligen inte det mest oroväckande är att Federer spelar jämnt mot spelare som inte är så bra. Det som är riktigt oroväckande är det är svårt att sätta fingret på vad det är som inte fungerar. Han ser inte skadad ut. Han har inga synliga problem med något slag. Han är bara allmänt dålig. Så dålig att han sent igår kväll var tvungen att lita till att Simon skulle bli nervös både i första och tredje set.