Inför Thiem-Khachanov

Här har ni den! Dagens godbit!

Hm…nja. Det här är väl lite som att Mike Tyson skulle komma ut från pension och möta båda bröderna Klitschko efter varandra, och att man då skulle försöka puffa för förmatchen där jag skulle stå och skuggboxas. Det där blev en krånglig mening. Jag menar att den riktiga matchen, den spelas klockan 16:30 idag. Det här är bara en vanlig tennismatch.

14:00 Thiem-Khachanov 2,05-1,90 Bethard

Tycker det är lite märkligt att Khachanov är favorit på oddsen här. Man luras nog lite av att det är hardcourt helt enkelt. På en normal hardcourt håller jag mer, då ska Khachanov vara favorit mot Thiem. På den här hardcourten, nej.

Första inbördes mötet, och jag tycker det här borde passa Thiem bra, särskilt på det här underlaget. Khachanov har allt, utom ett betongförsvar. När Thiem får gå på med sin forehand kommer inte Khachanov vara snabb nog för att hinna försvara sig och i de lite mer vanliga, neutrala duellerna, tror jag inte att Khachanov kommer ha så mycket för sitt malande. Thiems variation kommer ha övertaget där också.

Det kan bli en jättefin match det här, och en stor match för båda två. Khachanov har aldrig varit framme såhär långt på den här nivån. Thiem har aldrig varit i final i en mastersturnering på hardcourt. Jättefin chans för båda två givetvis. Thiem lite mer rutin av de här sammanhangen rent allmänt dock, och det kan nog betyda en del. Det känns tryggare att han gör en bra match idag än att Khachanov gör det.

Men ja, väldigt bra spelare och helt olika spelstilar. Det kommer bli kul. Men skitsamma. Ingen bryr sig. Den riktiga matchen spelas 16:30. Klicka er vidare till rätt införinlägg istället.