Ny speldag för knattarna

Vad säger vi om första Milanodagen då, gott folk? Ni kan ju få titta lite på den först om ni vill.

Personligen undrar jag mest hur många gånger Red Bull-kylskåpen zoomades in. Jag tror inte att atp normalt säljer den typen av reklam, att man medveten zoomar in på loggorna men när det gäller Red Bull och marknadsföring så, då är det väl sällan några problem kanske. Noterade också att det saknades en burk vid ett tillfälle. En av spelarna måste ha norpad med sig en.

Väldigt svängigt mellan Rublev och Fritz vilket väl var den mest intressanta matchen. Rublev hade topparna, och bottennappen, men till slut så hade han ändå tillräckligt många toppar på rätt ställen.

Tsitsipas såg väldigt trött och grinig ut. Jag tror inte han vinner det här faktiskt, trots att han ska vara och är bäst. Hyfsad inställning på Munar där. Som han kämpade.

Tiafoe alldeles för bra för Hurkacz, så klart.

Och Caruana, ni kanske minns vad jag skrev igår. Han är inte en nivå för dålig för det här. Han är två nivåer för dålig. Hyfsad på futuretouren. Då är det tufft att hävda sig här. Han hade faktiskt inte ens varit topp-3 i Sverige. Då är det fan illa.

Idag då?

Munar är lite bättre än Hurkacz skulle jag säga, men stor underlagsfördel för Hurkacz. Tror det kan bli jämnt det där. För högt odds på Munar.

Caruana, ja, ni vet.

Tiafoe har nog en fin skrällchans ikväll skulle jag säga. Tsitsipas lite trött, som sagt, och Tiafoe är bra.

Och så tror jag De Minaur slår Rublev enkelt. Rublevs offensiv kommer inte bita jättebra på tennisens numera kanske allra snabbaste spelare.