Så gick onsdagens knattetennis

Det är som att de blir mindre och mindre för varje dag som går enligt mina rubriker, spelarna i Next Gen Finals. Imorgon kanske de kommer benämnas som bäbisar. På lördag när det är final, ja, foster kanske. Vi får se hur det där utvecklas.

De spelar i alla fall varje dag den här veckan, och såhär såg det ut igår.

Titta hur De Minaurs ben rör sig när han springer fort. Det är som att upplösningen på skärmen inte räcker till riktigt. Den hänger inte med. Det kan inte finnas någon annan spelare som är sådär snabb just nu. Det är direkt löjligt det där. Han har mycket att utveckla i spelet, men det är ju liksom en liten fördel att ha någon slags turbo som ingen annan har. En ganska skön start, kan man säga, om man nu ska försöka bli bra.

Tsitsipas älskar att vinna. Som han älskar att vinna. Inte ett uns av rädsla att förlora, som så många har. Han vill bara vinna. Riktigt bra igår efter en ganska sömnig start i förrgår. Lite klen insats av Tiafoe kanske, men mest bra av Tsitsipas. Undrar vad som kommer hända med Tsitsipas när han börjar serva hårt också. Har ni tänkt på att han ofta ligger mellan 170 och 190 knh på sina förstaservar? Faktiskt riktigt löst det. Sen är hans serve av någon märklig anledning ett vapen ändå. Svårläst, absolut, men den där farten borde egentligen inte räcka. Som sagt dock, när han väl lär sig serva hårt, då blir han svårtuggad.

Caruana…han vann ett set, och fick till en jäkla volley, men det är direkt löjeväckande att se hur osäker han är jämfört med de andra. Han borde inte vara här.

Och så var det Hurkacz-Munar. Om alla tennisspelare var lika tråkiga som de där två, då hade det blivit tufft för mig att hålla på. Rätt bra match dock. Kanske den bästa igår egentligen. Jämnare i alla fall.