Knattarnas gruppavslutning

Då var det gruppavslutat i Milano, och såhär gick det sista dagen.

Munar hade sitt livs dag ja. Sen så, Tiafoe kämpade väl sådär. Han försökte, men orkade inte riktigt. Han längtade nog hem, varken mer eller mindre. Inga poäng på spel i Milano och de här killarna är väl inte jätteoroliga över det ekonomiska inför framtiden så den lilla slant de spelar om var kanske inte heller något som kändes så superviktigt för Tiafoe. Munar därmed vidare till semi, och även om han är näst sämst i startfältet, rättvist tycker jag. Han är den som velat överlägset mest, och det har varit kul att titta på.

Caruana kommer aldrig spela en sån här turnering igen. Han kommer nog knappt spela någon turnering med någon större publik överhuvudtaget igen. Tack och hej. Nästa år, skippa wildcardet till den här turneringen. Rublev vidare.

Fritz borde ju vunnit första set mot De Minaur där. Sex setbollar landade det på. Men som han krigar, De Minaur. Otroligt. Lite kul att han skällde ut sin tränare i första setpausen dessutom. Varit mycket bättre de där samtalen med hörlurar i år än förra året. Förra året blev spelarna tillsagda att sitta och skoja lite med sina kompisar på läktaren. Det blev så patetiskt att man faktiskt var tvungen att stänga av. I år har samtalen varit seriös och handlat om spelet. Plötsligt har det varit riktigt intressant att lyssna på.

Och så syntes det vem som är en av världens bästa spelare och vem som spelar på challengertouren i den sista matchen.

Semifinaler idag. Titta in under förmiddagen för försnack kring det.