Så vansinnigt jävla dumt

Ni vet vad jag skrev under knatteslutspelet förra veckan. Linjedomarna bara måste bort från tennisen nu när det finns ett så mycket bättre alternativ. Men tills dess måste vi ju åtminstone ta bort de här jävla skyltarna som står och skräpar, inne på banan. Ni hör ju hur det låter. Har ni någonsin sett en fysisk skylt stå inne på banan under en ishockeymatch? Eller på en fotbollsplan? Nej, skyltarna ställer man ju oftast utanför planen ja, eller om man nu måste ha den synas på planen, då målar man dit dem eller har dem som grafik i tv-sändningen. Inom tennisen däremot, här ställer vi ut hinder på banan som spelarna gör sig illa på. Så vansinnigt idiotiskt.

Ska det vara så svårt att hänga upp den där krokodilen någon annanstans? Eller om den nu måste synas precis där, måla den på marken. Det där är något som blivit kvar sen linjedomarna brukade sitta ner. Den där lilla fyrkanten används inte längre. Linjedomarna använder den till precis absolut ingenting. Den är i vägen för dem också. Så ta bort den. Trams.

Det enda lustiga i det hela är väl att han själv alltid varit sponsrad av just krokodilen. Så han blev uppäten av sitt eget djur, så att säga.