58, Fritz

58, (49) Taylor Fritz

Allt var liksom så mycket coolare när det stod Taylor Harry Fritz överallt. Varför strök han mellannamnet där? Idiot. Taylor Fritz, det låter ju som ingenting. Taylor Harry Fritz, det var någonting det.

Inte min favorit, det ska sägas. Jag gillar inte riktigt de här amerikanska drönarna som går runt och såsar på banan utan att det händer ett skit. Fritz är en ren kopia av Querrey. Det är liksom ingenting som skiljer. Det ska gå fort, det ska inte visas några känslor, det ska inte vara spännande, det ska inte vara någonting. Det ska bara flyta som en rak linje, oavsett om det är vinst eller förlust på gång.

Querrey var det ja. Kopia på alla sätt, även spelmässigt. Jättefin serve, men ett litet snäpp från de bästa. Bra grundslag, men inte riktigt nära de bästa. Bra rörlighet för att vara en stor spelare, men ingenting som sticker ut.

Fritz är född 1997, och kommer fortsätta förbättra sig massor. Till skillnad från Querrey har han en jäkla arbetsmoral vad det verkar och det kommer göra att han kommer bli klart bättre än sin föregångare men spännande, det kommer han aldrig bli.

Topp-10? Jag tror nog faktiskt det, men då snackar vi mellan plats 5 och 10. Den absoluta toppen kan jag inte tänka mig att han någon gång kommer nå. Han har helt enkelt inte spelet för det. Tog jag i nu? Nej men han är så pass ung, och som sagt, han jobbar hårt, och ligger väldigt bra till för sin ålder. Det kommer ta flera år, men någon gång når han nog topp-10. Kan Anderson och Isner så kan han, så att säga.