Podpremiär i helgen

Ha! Det är inte någon robot som sköter vamosrafa.se nu för tiden. Även om man kanske kan tro det. Det har varit min topp-100-lista för hela slanten här senaste veckorna, ingenting annat. Jag tror många av er gillat det dock, och listan är väldigt rolig att göra. Så jag har hållit mig till den så den blir klar i tid. Vilket den kommer bli. Vi har 11 platser kvar och kör vi tre per dag så är vi i mål på fyra dagar. Det vill säga, på lördag kan ni räkna med att Djokovic presenteras.

Lördag ja, helgen. Det är ju bra. För på söndag, är det sagt, då är det premiär. Bethards nya tennispod. Eller min nya tennispod kanske. Eller vår. Äh, det är dags för Sverige att få en tennispod, helt enkelt. En riktig. En bra.

Jag ser också att jag har pannband på mig. Det är lite konstigt. Jag förstår fortfarande inte riktigt idén, men så skulle det vara. Det kanske finns folk som tror att tennisspelare har såna där pannband på sig när de spelar, vad vet jag. De borde i och för sig ha det. De där lite bredare pannbanden som spelarna haft de senaste tio åren, de känns inte supercoola längre, det gör de inte.

Jag och Sladjan, ni vet han som satt och pratade sådär otroligt snabbt i fotbollskväll för sisådär hundra år sen. Vad han gjort sen dess, inte fan vet jag, men jag vet att han älskar tennis och jag vet att han och jag snackat om att hitta på något de senaste åren och nu när han blev lite knuten till Bethard kom plötsligt ett upplägg som inte gick att undvika att smasha in. Han har två uppgifter för Bethard, Sladjan. Han intervjuar Zlatan och han pratar tennis med mig. Jag vet i alla fall vad jag tycker är viktigast.

Det kommer bli bra det här. Sladjan förknippas nog mest med fotboll, men ni kommer bli överraskade av hur mycket tennis han kan vill jag meddela. Han är lite som ett uppslagsverk. Sen att han är besatt av Djokovic på en nivå som inte på något sätt kan betraktas som hälsosam, det är någonting som vi får försöka komma runt. Han får dra sin historia om hur han utan att blinka skulle ta en hel skur av kulor för Djokovic skull någon gång i varje avsnitt och efter det får vi försöka gå vidare.

Inspelning på fredag och sen premiär på söndag där vi ska sammanfatta året som var och även ta oss en liten titt inför kommande säsong. Därefter är planen ett avsnitt i veckan under 2019, förutsatt att någon lyssnar, vill säga. Det är ju alltid en rätt viktig detalj. Funkar det inte så får vi göra något annat helt enkelt.

Så, spola öronen, ladda ner någon form av podcast-app, jag tror den kommer finnas på precis alla plattformar som finns så det är nog bara att hugga en.

Och förresten, vill ni att vi ska prata om något särskilt i helgen så, föreslå det i kommentarerna här.